«HappyRabbitFest – Kr»

27.09.16, 10:00

25 вересня у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбувся перший осінній фестиваль родинного читання «HappyRabbitFest – Kr». Маленькі користувачі взяли участь у літературному квесті «Findthehappyrabbit», який пройшов під девізом: «З книгою розвиваємося, вчимося та розважаємося».

Діти були в захваті від подорожі бібліотекою. Вони не лише поділилися на команди: «Сонячний зайчик», «Шалені кролики», «Куцохвості зайчики», але й обрали свого капітана. Кожен з них сміливо та переможно вів свою команду до фінішу, де на учасників квесту чекав HappyRabbit,наповнений солодощами. Під час веселих перегонів юні користувачі навчилися знаходити книги в алфавітному каталозі, замовляти їх через Інтернет та шукати інформацію про кроликів, працюючи в електронному каталозі бібліотеки. Подорожуючи лабіринтами підземного книгосховища та Комп’ютерлендом, малеча вирішила всі завдання та подолала всі перешкоди.

Незабутні враження залишилися у малюків від LEGO-турніру «Читаючі зайчики», розважальної програми та настільного хокею, а також від майстер-класів в різних техніках, які провели студенти-волонтери Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Винниченка. Діти проявили свою фантазію та творчі здібності.

Батькам також не довелося сумувати, вони удосконалили свої знання зі складання сімейного бюджету під час економічних ігор-стратегій«Cash flow».

І все це дійство супроводжувалося яскравою добіркою оповідок про кроликів всесвітньо відомих письменників, представлених на книжковій виставці «Вернісаж казок».

Ми вдячні всім партнерам за підтримку в проведенні фестивалю родинного читання «HappyRabbitFest – Kr»: Кіровоградському педагогічному університету ім. В.Винниченка, федерації з настільного хокею, громадським організаціям «Центр розвитку людини та сім’ї «Сонячний зайчик»» та «Інститут соціальної адаптації», «Сімейний Монтессорі Центр «Ладушки», сімейному розважальному комплексу «Crazy Land Кропивницький».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!