Відомий рок-гурт "С.К.А.Й." виступив на Кiровоградщинi

27.09.16, 12:00

«Благодійний фонд Ярослава Бублика» яскраво привітав жителів області з річницями від дня заснування смт Голованівськ та міста Гайворон.

Для того, щоб свята зробити по-справжньому незабутніми, благодійна організація підготувала особливий подарунок - виступ відомого українського гурту «С.К.А.Й.» та команди кіровоградської Ліги Сміху «М.П.».

Грандіозні концерти відбулися на головній площі смт Голованівськ 24 вересня та на стадіоні міста Гайворон 25 вересня. Посмішки на обличчях, бурхливі оплески публіки та вдячні слова організаторам свята – це все можна було на урочистих вечорах.

На концерти завітали тисячі жителів районів. Діти, молодь, дорослі та навіть люди поважного віку танцювали і співали улюблені пісні разом з романтиками української рок-сцени, а також від душі сміялися над жартами хлопців із популярного комедійного проекту країни.

«Дуже радію щасливим посмішкам людей, які завітали на свято. Розумію, наскільки це необхідно для них, і це надихає мене на подальші цікаві заходи, якими ми порадуємо жителів області у майбутньому, - підкреслює Ярослав Володимирович Бублик, - Бажаю кожному мирного неба, сімейного добробуту та процвітання нашій ненці Україні».

Безумовно, ці вечори запам’ятаються жителям районів надовго. Ще раз вітаємо зі святом!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!