Кіровоградські дзюдоїсти стали креативними юніорами

11.10.16, 18:00

Першу суботу жовтня Кропивницька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа “Луч” та БізнесШкола ЮніорБанку провели яскраво та незабутньо. Міські змагання з дзюдо для юних спортсменів від 4 до 14 років запам”ятаются усім учасникам не лише перемогами, справжнісінькими медалями і грамотами від ЮніорБанку, але й неймовірно смачною кашею на справжнісінькому багатті.

“Вже три роки ми товаришуємо зі спортивним клубом “Луч”, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - До речі, нас познайомив юніор, запросивши всіх на тренування, після якого ми всі стали прихильниками цього виду спорту. Як не здається дивним, але між мистецтвом фінансів та бойовим мистецтвом дзюдо дуже багато спільного. Обидві школи не просто дають знання, а навчають застосовувати їх у реальному житті, орієнтуватись у будь-яких життєвих ситуаціях та самостійно приймати відповідальні рішення. А крім того - це просто цікаво та захоплююче”.

Навчання у БізнесШколі - це цікаві та незвичні занять, направлені не лише на засвоєння азів фінансової грамотності, але й на всесторонній гармонійний розвиток особистості. Змагання пройшли на одному подиху, хоча було не дуже легко. Найменшому учаснику змагань лише 4 рочки, а він уже пізнав смак перемоги. Важкий змагальний день традиційно закінчився козацькою кашею, яка знову додала сил та принесла море задоволення.
“Дзюдо - це не просто бойове мистецтво, - розповідає Наталія Герц, тренер комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Луч", - це гармонійне фізичне навантаження, це життєва філософія, яка реально працює. Я щаслива тим, що ми з ЮніорБанком так добре розуміємо і маємо спільні завдання та мету - виховати наших діток сильними не тільки духом, але й тілом. Крім того, співпадають і основні принципи дзюдо та БізнесШколи, які вчать дитину бути лідером, володіти ініціативою в будь-якому починанні. І навіть якщо наші вихованці потрапляють в непросту ситуацію, у них з'являється набагато більше можливостей вибратися з неї, оскільки і дзюдо і БізнесШкола виховують силу духа, впевненості в собі, самодисциплінують і акцентують наших дітей на особистих досягненнях, індивідуальності, розвивають власні амбіції, виховують гармонійнорозвинуту особистість”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!