Півтори тисячі підприємств Кіровоградщини дарують клієнтам бонуси та знижки

12.10.16, 18:00

Майже 1,5 тис. магазинів, маркетів, кафе, ресторанів Кіровоградщини стали партнерами ПриватБанку, долучившись до програми Бонус Плюс, та дарують своїм клієнтам приємні бонуси за кожну покупку. Магазин чоловічого та жіночого одягу “Котон”, що у Кропивницькому по вул.Преображенській, 7, віднедавна приєднався до когорти партнерів ПриватБанку. Поціновувачі модного та стильного одягу, власники карток ПриватБанку, можуть скористатись тут не лише знижками 1%, але й не зважати на ціни. Омріяні вишукані костюми, плаття, блузи, кардигани, усе що забажає душа, можна купувати у розстрочку та оплачувати 3 частинами - без відсотків чи прихованих комісій.

Програми ПриватБанку“Оплата частинами” та “Бонус Плюс” користуються заслуженим попитом у жителів Кіровоградщини. І підприємці, і їх клієнти високо оцінюють можливості та переваги, які вони надають. “Лише нещодавно ми стали учасниками програм “Оплата частинами”, та “Бонус Плюс” ПриватБанку, - розповідає Альбіна Кириченко, власниця магазину “Котон”. - Ми пропонуємо нашим клієнтам не лише зручну розстрочку, але ще й приємний та вигідний Бонус - 1% на кожен придбаний товар. І вже задоволені результатами співпраці. Зважаючи на ріст цін, придбати омріяну сукню чи костюм, оплативши всю їх вартість відразу, стало проблематично. Співпраця з ПриватБанком дала нам змогу збільшити кількість задоволених клієнтів та відповідно й товарообіг”.

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні, товари, не переймаючись їх вартістю. За допомогою сервісу “Оплата частинами” суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. А щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast чи зателефонувати на лінію цілодової підтримки 3700, чи самостійно у Приват24.

“Сьогодні нашими партнерами у сервісах “Оплата частинами” та “Бонус плюс” стають все більше підприємств торгово-сервісної мережі регіону, - розповідає Олена Юрова, керівник Направлення “Бонус Плюс” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами та приносить значне збільшення доходів”.

Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 2,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!