Ми – за безпечні канікули, а Ви?

13.10.16, 10:00

У житті є речі, які за цінністю не можна порівняти ні з чим іншим. Одна з них – здоров’я і безпека дітей. 12 жовтня в рамках програми ПОЛіС проекту «Залучення громадськості до реформ» від міжнародної організації IREX Україна фахівці Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка спільно з патрульною поліцією міста запропонували маленьким користувачам медіа-подорож «На майданчику грай - правила не забувай».

Подорожуючи, школярі розглядали малюнки, слухали історії, грали в ігри і виконували нескладні завдання, під час яких вони засвоїли як потрібно вести себе наодинці вдома, як мандрувати вулицями нашого міста, як поводитися на майданчику та що відповідати незнайомим людям. Інспектори розказали маленьким читачам про нову патрульну службу, формений одяг, спецзасоби, які їм необхідні для роботи і відповіли на запитання малят. Ці знання допоможуть їм правильно діяти під час осінніх канікул в тій чи іншій ситуації. Подібні зустрічі з інспекторами патрульної поліції міста Кропивницький викликають зацікавлення у дітей і сприяють зростанню довіри до нової поліції.

Програма ПОЛіС продовжується. Чекаємо дружні родини 20 листопада о 12 годині на ігровий турнір «Суперзнавець правил дорожнього руху». Увага, у заході беруть участь патрульні з сім’ями!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!