Бібліотекам області потрібна інформатизація

14.10.16, 16:00

Днями у місті відбувся обласний Форум бібліотечних працівників Кіровоградщини, головними організаторами якого виступили департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації, обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського, обласна бібліотека для юнацтва, обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка.

Форум проводився з метою визначення перспектив розвитку публічних бібліотек, поширення інноваційного досвіду, підвищення фахового рівня бібліотекарів області та підведення підсумків обласного конкурсу «Невмируще слово Каменяра» до 160-річчя від дня народження Івана Франка, обласного конкурсу видань творчо обдарованої молоді «Первоцвіти Кіровоградщини», обласного конкурсу на кращу ідею із залучення дітей до читання серед працівників бібліотек для дітей Кіровоградської області «Тріумф ідей».
Переможці отримали відзнаки і подарунки. Учасники Форуму прийняли звернення до голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка і голови обласної ради Олександра Чорноіваненка, де зазначили, що 2017 рік повинен стати роком інформатизації бібліотек області.
Тож завдання щодо модернізації та подальшої інформатизації бібліотек області є головним та має бути поставлене перед депутатами усіх рівнів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!