Не йди шляхом криміналу - звертайся до сервісних центрів МВС!

18.10.16, 16:00

Прес-служба регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області нагадує про найчастіші труднощі з котрими зустрічаються потенційні власники автотранспорту та ті, що вже не перший рік володій ними.

В першу чергу, це заміна чи підробка номерів агрегатів (ідентифікаційний номер; номери двигуна, шасі або кузова; номерна панель з ідентифікаційним номером транспортного засобу). Друга проблема з котрою найчастіше можна зустрітися, це підробка документів (свідоцтво про реєстрацію, посвідчення водія, медична довідка, довіреність та інших документів, які стали підставою для проведення реєстраційної операції). Так, протягом поточного року в Кіровоградській області працівниками територіальних сервісних центрів МВС було виявлено сім фактів підробок, з них два випадки незаконної заміни номерів двигуна, два випадки незаконної заміни номерів кузова, один випадок підробки свідоцтва про реєстрацію та два випадки підробки інших документів, які стали підставою для реєстраційної операції.

Слід попередити, що згідно ст. 290 Кримінального Кодексу України за заміну без дозволу відповідних номерів агрегатів транспортного засобу можна отримати штраф від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років. За підробку документів також передбачено покарання згідно ст. 358 ККУ в вигляді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. За ці труднощі не потрібно забувати. Щоб уникнути їх в своєму житті, радимо Вам звертатись за консультаціями до територіальних сервісних центрів МВС. Ми допоможемо та надамо якісний сервіс. Чекаємо на Вас за адресами: • м. Кропивницький, просп. Інженерів, 9/92 • м. Олександрія, пр. Будівельників, 38 • м. Бобринець, вул. Миколаївська, 172 • м. Мала Виска, вул. Мічуріна, 2 • м. Благовіщенське, вул. Гуменюка, 9

Прес-служба регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!