Кропивницький: у музичному училищі пройшов День цивільного захисту

20.10.16, 18:00

Днями у музичному училищі відбувся День цивільного захисту та безпеки життя, у якому взяли участь працівники Служби порятунку та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпечної життєдіяльності Кіровоградської області.

В рамках цього заходу зі студентами училища було проведено спеціальне об’єктове тренування щодо дій у випадку загрози терористичного акту. Зокрема викладачі та студенти провели евакуацію з навчального корпусу, а також потренувались надавати першу долікарську допомогу при різних видах пошкоджень і травм.
Рятувальники чергового відділення продемонстрували свої дії під час гасіння пожежі. А щоб студентам було зрозуміло, що відбувається, прокоментували свої дії. На завершення Дня цивільного захисту студенти отримали змогу поспілкуватись з рятувальниками про їх роботу, оглянути оснащення пожежного автомобіля та поміряти захисний одяг бійців пожежно-рятувальної служби – комбінезон, куртку, каску та протигаз. Також юнакам і дівчатам роздали листівки із застереженнями.
Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!