Цифрова стратегія: Крок за кроком до популяризації своєї організації чи бізнесу

23.10.16, 14:00
Веде тренінг Вікторія Талашкевич, координатор проектів WAKE в Україні
Веде тренінг Вікторія Талашкевич, координатор проектів WAKE в Україні

Що таке цифрова стратегія для громадської організації або для бізнесу? Як просувати свої ідеї он-лайн і з чого почати? Про це розповідала ВІкторія Талашкевич, координатор проектів WAKE в Україні, під час тренінгу у місті Кропивницький.

Тренінг пройшов для учасників Менторської програми, що її фінансує Міністерство закордонних справ Естонії. Ідея Менторської програми у тому, що люди (у першу чергу - вимушено переміщені особи), які хочуть розпочати власний бізнес або започаткувати громадську ініціативу, отримують менторів\наставників із числа відомих та шанованих людей у місцевій громаді.
Програма має фокус на жінках, але на тренінгу були і чоловіки, що додає гендерного балансу і робить досвід, котрим обмінюються учасники, більш цінним і багатостороннім.

Вікторія Талашкевич провела навчання з питань створення цифрової стратегії, розповіла про засади сторітелінгу (storytelling), зупинилася на нюансах роботи у соціальній мережі Facebook, окремо говорили про методи візуалізації за допомогою сайту Canva.com, а також про створення он-лайн опитувань на основі сайту Apester.com та монтажу відео через Animoto.com та редактора YouTube.
Наразі, базуючись на анкетах, які заповнили учасники тренінгу, Вікторія Талашкевич шукатиме їм менторів\наставників, а тим, хто захотів бути менторами - підопічних. Буде створено 10-12 менторських пар, які далі протягом кількох місяців працюватимуть разом.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!