У Києві презентують твори Марини Долгіх

25.10.16, 16:00

Музичні твори викладача Кіровоградського музичного училища Марини Долгіх вперше прозвучать у столиці України. Про це повідомила у Фейсбук Марина Долгіх, пише "Утренний город".

"27 жовтня у Києві звучатиме моя музика для бандури. Авторський концерт гратиме аспірантка НМАУ ім. Чайковського Ірина Шульга - вихованка Р.Гриньківа і Л.Ларікової. Пролунає вперше: інструментальний цикл "Метаморфози" (повністю) і вокальний "Триптих" на вірші О.Теліги. Запрошуємо! Малий зал консерваторії, 16.00", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Марина Долгіх працює у відділі теорії музики музучилища та викладає композицію в учнів музичних шкіл обласногно центру. Збірки п’єс для бандуристів Марини Долгіх збагатили концертно-педагогічний репертуар для цього інструмента. Поєднуючи композиторську, викладацьку і наукову роботу, краєзнавиця нещодавно презентувала фундаментальну роботу, присвячену видатному музиканту, педагогу, нашому земляку Генріху Нейгаузу (монографія “Нейгаузи: варіації на єлисаветградську тему”. К-д. 2013.).

Бандуристка, яка презентуватиме твори Марини Долгіх, Ірина Шульга - випускниця нашої музичної школи ім. Мейтуса, переможниця найпершого конкурсу юних композиторів пам"яті Юлія Мейтуса. Дівчина закінчила Черкаське музичне училище, а згодом Національну музичну академію ім.П.І.Чайковського.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!