Фестиваль талантів «Барви життя» пройшов у нашому місті

27.10.16, 14:00
фото - Олена Карпенко
фото - Олена Карпенко

Днями у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбувся регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

фото - Олена Карпенко
фото - Олена Карпенко
Головною метою Фестивалю є сприяння процесу реабілітації і соціалізації людей із обмеженими фізичними можливостями засобами мистецтва. Визначення переможців відбулося у таких номінаціях: вокальний та хореографічний жанри, образотворче та декоративно–прикладне мистецтво, фотографія та поезія. Щороку Фестиваль збирає творчих душею та сильних духом людей, у яких велике бажання творити, розвиватися і щоденно дарити іншим свої барви життя.

фото - Олена Карпенко
фото - Олена Карпенко
У регіональному етапі взяли участь понад 80 учасників з усіх куточків області. Вони продемонстрували свої творчі досягнення, майстерність та велику любов до мистецтва. Незабутні враження подарували всіх присутнім авторська поезія, витвори декоративно-прикладного мистецтва, музичні та хореографічні композиції. На завершення регіонального етапу Всеукраїнського фестивалю «Барви життя» всі конкурсанти були нагороджені Дипломами фестивалю та пам’ятними подарунками.

фото - Олена Карпенко
фото - Олена Карпенко
Організатори заходу: департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласний центр народної творчості, обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» та Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!