Понад 12 мільйонів на 140 проектів отримали підприємці Кіровоградщини для розширення бізнесу

29.10.16, 10:00

Країна успішного бізнесу (КУБ) - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі набирає обертів. З початку її роботи 3 636 проектів отримали пітримку та можливість розвитку і розширення. Українці інвестували у вітчизняний бізнес більше 295,8 млн грн.

Підприємиця з Новгородки має власну перукарню. Багато років працювала сама, створючи нові сучасні образи новгородців. Завдячуючи КУБу отримала можливість розширити бізнес та навіть створити додатково два робочих місця.

“В цьому бізнесі я вже більще 14 років, - розповідає Людмила Монастирська, власниця перукарні “Людмила”. - Справа розвивається, клієнтів стає все більше. Нагально стала проблема у розширенні бізнесу. Тому аби не створювати черг та більш оперативно і якісно обслуговувати клієнтів, я й вирішила створити ще два робочих місця у перукарні. А для цього потрібні кошти. Вдячна усім інвесторам, які повірили мені та довірили свої гроші”.

Лейтмотивом програми є розвиток економіки держави через інвестування малого та середнього бізнесу. Інвесторами ж стають самі українці, які і вкладають власні кошти у перспективні бізнес-проекти.

“Ми прагнемо показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, - розповідає Вікторія Діденко, керівник Направлення по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Нашим завдання є не лише надихнути на прояв ділової ініціативи жителів Кіровоградщини, але й надати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу. Ми готові допомогти розпочати чи розвинути власний бізнес порадами, консультаціями, інноваційними сервісами та програмами фінансування, що будуть доступними для майбутніх підприємців”.

Усі, хто мріють про добробут родини та своєї країни, повинні розуміти, що підприємництво є найбільш реальним засобом втілити мрії у життя. З початку роботи програми в регіональний бізнес інвестовано понад 12 млн грн. 140 проектів підприємців Кіровоградщини отримали можливість розвитку та розширення.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!