10 дипломів за три дні: “Імідж” переміг у Запоріжжі

03.11.16, 10:00

З 26 по 29 жовтня 2016 р. до гостинного міста Запоріжжя завітав Молодіжний клуб “Імідж” (художній керівник – заслужений працівник освіти України Наталія Долгополова) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Вихованці колективу взяли участь у VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі ігрових програм “Адреса дитинства – Гра”. На престижному профільному конкурсі зустрілись команди ігротехніків з десяти областей України.

На розсуд журі “Імідж” представив сольні та командні виступи молодшої і старшої груп колективу. За ігрову майстерність, актуальність програм, змістовність ігрового матеріалу, оригінальність костюмів і реквізиту вихованці “Іміджу” були нагороджені численними дипломами Міністерства освіти і науки України. А саме, дипломом лауреата конкурсу була відмічена ігрова програма “Мистецтво думати про майбутнє” , яку представила старша група ігротехніків. У своїй програмі іміджисти засобами ігрової діяльності піднімали проблеми раціонального використання ресурсів. Дипломантами фестивалю за програму “Код щастя української нації” стали вихованці середньої групи клубу. Дар’я Яцина отримала диплом кращої ігромайстрині. За рішенням глядацького журі разом із Михайлом Кнідзе вона також перемогла у номінації “Банк яскравих вражень”. Деніс Гаврилюк отримав диплом лауреата фестивалю за яскравий образ у програмі.

Але нагороди отримали не тільки діти. Дипломом лауреата за кращий сценарій ігрової програми “Хай добро перемагає” журі нагородило керівника клубу – Наталію Долгополову.

Дипломи за кращу позаконкурсну програму отримали і найстарші, найдосвідченіші ігротехники “Іміджу” – Погребняк Ірина та Коротка Олена.

За високі досягнення у майстерності ігротехніків вихованців Молодіжного клубу, як переможців конкурсу, запросили на тематичну зміну дитячого табору “Артек” у Пущі Водиці під Києвом.

Організатори фестивалю подбали і про культурну програму. Діти та педагоги колективу вирушили до острова Хортиця, де пам’ятними стежинами минулого провів їх досвідчений екскурсовод, якому вдалось захоплюючи розкрити численні цікаві факти з життя запорізького козацтва та переповісти слухачам низку таємничих легенд.

З таким арсеналом дипломів, нагород кубків, цінних подарунків та незабутніх вражень усі могли б спокійно повернутись додому і відпочити. Але тоді це був би не “Імідж”! У найближчий час в клубі відбудуться президентські вибори та традиційний капусник присвячений 28-ій річниці з дня народження колективу. Найцікавіше, як завжди попереду.

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!