​ПриватБанк пропонує кропивничанкам картки для мам

07.11.16, 14:00

Народження малюка - величезна радість для кожної жінки. Разом з тим, підготовка до народження та перші місяці життя малюка пов’язані з материнськими обов’язками, і в більшості випадків потребують багато зусиль та, відповідно, й часу. Розуміючи зайнятість і хоча і приємні, але все ж таки клопоти, ПриватБанк пропонує молодим матусям стати їх фінансовим партнером. Комфортний спосіб отримання грошових коштів, доступ до найсучасніших банківських продуктів і технологій, можливість заощадити час та нерви надасть кожній кропивничанці картка для мам.

Лише 10 хвилин займе процедура оформлення картки, досить звернутись до найближчого відділення ПриватБанку. Для оформлення картки не потрібен навіть паспорт, якщо мама є клієнтом ПриватБанку. Оформлення картки безкоштовне, а отримання виплат доступне вже за одну годину після того, як соціальний фонд перерахує гроші в банк. Як повідомила прес-служба ПриватБанку, використання найсучасніших технологій дозволяє банку зараховувати соціальні виплати практично миттєво після отримання коштів від держави. Готівкові кошти з картки знімаються без комісії.

Дуже зручно матусям, руки яких зайняті покупками та дитиною, розраховуватись карткою у магазинах. Не потрібно шукати та рахувати готівку, решту, дріб’язок, чеки. А ще й можна отримати й знижку до 20% в широкій мережі Бонус плюс. Картка для мам надає змогу купувати будь-які товари, навіть в інтернет-магазинах, і оплачувати їх вартість частинами. При цьому ціна товару не збільшується.

За допомогою картки можна не лише здійснювати покупки в магазинах, але й оплачувати рахунки за комунальні послуги, телефон, Інтернет, здійснювати інші обов’язкові платежі. Не варто навіть витрачати час на відвідування банку для здійснення платежів, досить лише запланувати їх проведення у Приват24, і співробітники ПриватБанку будуть проводити їх замість заклопотаної матусі, повідомляючи через SMS про успішну оплату. Щоб слідкувати за своїми витратами, можна отримувати міні-виписки за рахунком у банкоматі або підключивши послугу SMS-інформування. Крім того, Приват24 дає можливість переглядати детальну інформацію про рахунки та рух коштів, точно бачити, коли гроші надходять на картку, а також відкривати депозити чи оплачувати кредити. До речі, можна здійснити комунальні платежі або грошові перекази зі своєї картки без відвідання банку, використовуючи тільки телефон. Просто зателефонуйте на номер 3700 і попросіть оператора провести необхідний платіж. Усі дзвінки з мобільних телефонів безкоштовні.

“Останнім часом у інформаційному просторі багато йдеться про соціально-відповідальний бізнес, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Напрамку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми не розповідаємо, ми робимо реальні кроки. Аби наші матусі відчували себе комфортно ми подбали про сервіси, які допоможуть зекономити час для відпочинку. А це і миттєвий випуск карт, і можливість дистанційного обслуговування - через інтернет-банкінг Приват24 чи за безкоштовною цілодобовою телефонною підтримкою 3700, або підключити функцію “Регулярні платежі” (це автоматична оплата рахунків, яка дозволяє клієнтам не витрачати зусилля та час для приходу у відділення банку) тощо”.

“Користуватися карткою для мам ПриватБанку надзвичайно просто, зручно, і комфортно, - розповідає кропивничанка Валентина Дударенко. - Оформлення картки миттєве, не потрібно по декілька раз іти до відділення. Крім того, величезна кількість відділень ПриватБанку дає змогу обирати найближче, найзручніше тощо. А інтернет-банкінг то взагалі щось надзвичайне. Сижу собі вдома і оплачую і комуналку, і поповнюю мобільний телефон, і за телебачення, і за інтернет, та що завгодно. Ще й залишається час на покупки в інтернеті”.

Проводьте більше часу зі своєю родиною, а обов’язковими платежами займеться ПриватБанк. Як зазначили в банку, сьогодні допомогу на дитину та інші соціальні виплати на картки ПриватБанку отримує понад 1,5 мільйона українців. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!privatbank.ua


--


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!