ЮніорБанк привітав учасників та переможців “Кубку Олімпу”

14.11.16, 12:00

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку долучився до чарівного світу бально-спортивних танців. Разом з організаторами 14 традиційних відкритих змагань із спортивних танців “Кубок Олімпу”, вітав юних талантів зі всієї України. Більше 300 танцівників із обласних та районних центрів виборювали першіть, адже отримати кубок чи не найпопулярнішого клубу в Україні, то велика честь. Високий рівень змагань підтверждується і професійним рівнем суддейської колегії - головний суддя змагань Шульга Владимир (Кривий Ріг), спортивний комiсар - Мусієнко Павло (Кривий Ріг) та висококваліфіковані тренери спортивних клубів Полтави, Черкас, Кривого Рогу, Кропивницького.

“Звичайно нам приємно, що до проведення змагань долучаються партнери, - розповідає Марина Машина, директор клубу спортивного танцю “Олімп”. - Наші діти щоденно трудяться у танцювальних залах, навчаються долати себе, здобувати перемоги, стають сильними не лише тілом, але й духом. І так хочеться аби нагородою за всі старання були не лише грамоти та медалі. Ви б бачили, як вони радіють подарункам. Сьогодні їх привітав ЮніорБанк, це наша не перша співпраця з ними, але маю надію, що і не остання. Адже у нас з ними спільна мета - виховати гармонійні особистості, яким по плечу будуть будь які вершини, в тому числі і спортивні”.
“Я у повному захваті від цього дійства! Спостерігала за змаганнями і відчувала гордість за те, що у нас такі талановиті юніори, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Так захотілось і самій спробувати відтворити хоч найпростіші варіації. Коли дивишся на танцівників, здається що це так легко і просто, адже саме так у них все виходить. Та я випадково бачила нелегкий процес тренувань, і знаю скільки потів з них зійшло. Зате тепер я впевнена, що БізнесШколу вони легко осилять”.

“ЮніорБанк - це круто! - розповідає Владислав Дзінзюра, призер відкритих змагань із спортивних танців “Кубок Олімпу”. - Я навчався у БізнесШколі, і маю картку Юніора. Як вона виручала і мене, і всіх моїх друзів у Яремчі, де ми усім клубом “Олімп” були у спортивному таборі. Мені не потрібно було турбуватись про гроші, хвилюватись, що загублю, чи ще щось трапиться. Ну а сьогодні заняття допомогли мені справитись з емоціями. Я зайняв лише друге місце, страшенно засмутився, злився на всіх, звинувачував у поразці усіх - і тренера, і неправильних суддів...Та потім згадав, чому мене навчали у БізнесШколі - не слід шукати винних, потрібно уважно зазирнути в себе, проаналізувати ситуацію, та зробити правильні висновки. Я подумав, і зрозумів, що це я не допрацював, я не зміг стримати емоцій та припустився помилок, тому повинен ще більше працювати, відточувати майстерність та удосконалювати кожен рух, кожну варіацію”.
Клуб спортивного танцю “Олімп” - член спілки громадських організацій спортивного танцю України. За більше ніж 16 років роботи, завдячуючи високопрофесійному тренерському складу, виховав не одну пару - переможців Всеукраїнських та міжнародних змагань спортивного бального танцю (неолімпійського виду спорту). Крім цього, з 2003 року вихованці клубу беруть участь в міжнародних фестивалях і в програмах творчого обміну між колективами різних країн. Школу спортивного бального танцю «Олімп» пройшло багато танцюристів, які успішно представляли Кропивницький на всеукраїнських та міжнародних турнірах, починаючи з відкритих обласних і закінчуючи чемпіонатами України, рейтинговими, міжнародними змаганнями і Кубками світу.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. У нас немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!