Подаруй новорічне диво онкохворим діткам

16.11.16, 10:00

Вже золоте листя змінюється пухнастими сніжинками, а калюжі вкриваються тонесенькими крижинками. Ми будемо насолоджуватися зимовою казкою, грати у сніжки чи ловити в долоні сніжинки. Однак не всі зможуть відчувати цю зимову казку, яка поступово наближатиме до нас чарівні новорічні та різдвяні свята.

Подаруйте маленьке чудо для підопічних фонду «Янгол життя» - онкохворих діток. Ви ж умієте робити гарні листівки, прикрашені яскравими ґудзиками чи кольоровими стрічками? А саморобні ляльки-обереги, м’які іграшки чи милі сувеніри? Ви ж випікаєте смачне печиво, розмальоване білим чи зеленим кремом, у вигляді красунь-ялинок чи кумедних сніговиків? Ви ж можете придбати фрукти чи солодощі?
Віримо і ще раз віримо, що ви можете разом з нами все це зробити і підготувати для онкохворих діток незабутні новорічні пакунки до дня Святого Миколая, Нового року і Різдва Христового.
У зимові дні дітки по-особливому чекають на диво. То чому ж нам разом його не створити? Станьте янголами для тих, хто потребує вашого тепла і уваги!
Сувеніри, подарунки, солодощі та фрукти можна передати волонтерам фонду «Янгол життя». Також можна перерахувати кошти на придбання подарунків дітям, вказавши: «На акцію «Подаруй новорічне диво онкохворим діткам».

Реквізити МБФ «Янгол життя»
ПАТ КБ «Приватбанк»,
Р/рахунок 26006052917335
МФО 323583
ЕДРПОУ 40707580

Номер карти «Приватбанку» 5169 3305 0948 8034

Відгукуйтеся і телефонуйте організаторам акції: 099 65 73 923 (Вікторія), (099) 038 17 50 (Наталя), (098) 003 19 29 (Ольга)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!