Пристебни життя – це твоя безпека!

16.11.16, 15:31

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який проводиться з 14 по 21 листопада, Патрульна поліція Кропивницького запускає флешмоб у соцмережах під назвою «Пристебни життя – це твоя безпека!», йдеться на офіційній сторінці Патрульної поліції міста.

Під час флешмобу, який триватиме до 20 листопада громадяни фотографуються за кермом, пристебнуті ременем безпеки, потім розміщують свої фотографії у соцмережах та передають цю ініціативу іншим.

Таким чином, ми вкотре нагадаємо одне одному, що пристібатись ременем – це не забаганка поліцейських, а реальна безпека під час руху. Людина, пристебнута ременем, може вберегти своє життя в разі надзвичайної ситуації чи ДТП.

Мета даного соціального заходу, вкотре нагадати всім, хто пересувається автомобільним транспортом, що використовувати паски – це не забаганка поліцейських, а реальна потреба під час руху. Також охоронці порядку закликають подбати про безпеку дітей-пасажирів, яких до 12 років слід перевозити у спеціальних автокріслах. Дані заходи знижують рівень травмування людини під час дорожньо-транспортної пригоди.

Підписуйте флешмоб гаслами: «Ремінь безпеки – це по-європейськи», «Ремінь безпеки – це актуально», «Ремінь безпеки – це моя повсякденна звичка», «Ремінь безпеки – це модно», «Ремінь безпеки – це виклик сьогодення», «Ремінь безпеки – це захист мого життя», «Ремінь безпеки – це красиво». Також ставте хештег#kroppolice #патрульнаполіція.
Найцікавіші фотографії з найкращими підписами ми розмістимо на офіційній сторінці Патрульної поліції Кропивницького.

Отож – викладайте Ваші фотографії з пропагандою використання ременя безпеки під час руху в автомобілі та залучайте до флешмобу Ваших близьких та знайомих!

Рдеакція сайту "Тусовка" із задоволенням долучається до ініціативи і вже пішла робити фото!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!