Літературний фонтан запрацював у Кропивницькому

26.11.16, 12:00

Творча зустріч із авторами видавництва "Фонтан казок" Іваном Андрусяком, Сашком Дерманським, Олегом Чаклуном, Сергієм Пантюком, Мією Марченко та Оленою Горобець відбулася днями в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка.

Цього року захід пройшов під гаслом: «Читай сучасне – твори майбутнє!». Метою ініціативи «Літфонтан» є популяризація сучасної української дитячої літератури та сучасних українських письменників та спонукання до читання дитячих книжок. На захід завітали учні початкових класів загальноосвітніх шкіл № 4, 10, 20, а також найактивніші прихильники творчості письменників.
Під час зустрічі малеча познайомилися з Мією Марченко – переможницею цьогорічних літературних конкурсів «Напиши про мене книжку», «Коронація слова», «Корнійчуковська премія», яка презентувала свою книгу «Місто тіней», та нашою землячкою Оленою Горобець, яка з нетерпінням чекає появи друкованого видання своєї першої книги для дітей.
А вже знайомі та улюблені: Іван Андрусяк, Сашко Дерманський, Олег Чаклун, Сергій Пантюк, цього року привернули увагу маленьких читачів своїми новинками та продовженням історій про Стефу і Маляку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!