Діти організували концерт для людей поважного віку

04.12.16, 14:00

Напередодні Міжнародного Дня інваліда під гаслом “Будемо милосердними” у актовому залі сімнадцятої школи, що у Кропивницькому, пройшов концерт, який організували діти для підопічних територіального центру соціального обслуговування Кіровського району обласного центру.

Всього на обліку у цьому центрі 3 595 осіб із числа громадян похилого віку та інвалідів, але на зустріч, на жаль, змогли прийти не всі. Тих, хто прийшов, привітали директор навчального закладу Наталія Шевченко, а також завідувач відділення соціально-побутової адаптації терцентру Ольга Мазур та її заступник Валентина Варава.

Для гостей школи - людей з особливими потребами, кожен день яких наповнений бажанням бути потрібним для суспільства, - господарі підготували змістовну й насичену цікавими номерами художньої самодіяльності концерту програму.

Протягом години під склепінням актової зали лунали мелодії українських пісень у виконанні шкільного хору та окремих вокалістів, поетичні рядки про найдорожчих людей у світі -батьків, бадьорили запальні танці у виконанні юних аматорів сцени. За співпрацю із соціальним закладом школа отримала подяку від керівництва, а присутні — незабутні враження від спілкування з дітьми, які вже ставали спогадом, повідомляє Прес- центр управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації (фото Анатолій Саржевський).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!