Юні вільшанські таланти привезли нагороди з фестивалю «Всі Зірки Галактики 2016»

06.12.16, 14:00

27 листопада в місті Дніпро у великому палаці КСК «ШИННИК» під патронатом Міністерства культури України, Департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради, КП «Центру народної творчості «Дивокрай» Дніпропетровської обласної ради та Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М.Макарова відбувся Гала-концерт Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Всі Зірки Галактики 2016».

Фестиваль вражає своєю масштабністю. До палацу "Шинник" з’їхалося близько 1000 учасників з 9 областей України та 11 країн світу: Єгипту, Туреччини, Узбекистану, Туркменістану, Болгарії, Індії та Марокко. Конкурсанти мали змогу провити себе в багатьох номінаціях: хореографія, вокал, інструментальний жанр, акторська майстерність, оригінальний жанр, циркове та театральне мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, театр мод.

Художники та піаністи з Вільшанської школи мистецтв завдяки фінансовій підтримці засновника благодійної організації «Благодійний фонд Ярослава Бублика» Ярослава Володимировича Бублика також взяли участь у цьому престижному заході. За кошти Благодійного фонду було профінансовано проїзд, харчування учасників та обов’язкові внески для участі у фестивалі, з якого вільшанські таланти додому повернулися не з пустими руками: звання Лауреатів І ступеня отримали учні художнього класу Наталія Балєва, Дарія Горячківська, Ілля Добров, Станіслав Драндалуш, Любов Каленик, Данііл Кириленко, Анастасія Крайтор (викладач Яковлєва Ольга Яківна); фортепіанний дует сестер Олександри Соколенко та Анастасії Константінової удостоєні звання Лауреатів ІІ ступеня (викладач Швець Ірина Леонтіївна).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!