Будьте уважними до подій на вашій вулиці

22.12.16, 10:22

Місця для зустрічей бувають різні. Актові зали, якщо треба спілкуватись одразу із великою кількістю людей, креативні простори чи зручні тренінгові центри, якщо метою розмови є вироблення незвичайної концепції. А ще бувають зустрічі у тісному колі, коли розмова йде про щось дуже близьке. Як справи на рідній вулиці, де один одного сусіди знають десятиліттями.

Саме у такій "домашній" обстановці відбулась зустріч патрульних та квартального комітету №8 під керівнцтвом Ніни Леонідівни Панченко, що опікується приватним сектором кількох кварталів між мікрорайоном Бєляєва та Черемушками.

Оксана Білоброва, офіцер по зв'язках із громадськістю УПП Кропивницького розповіла поважним господиням про принципи роботи патрульної поліції, про те, які повноваження покладені на патрульних, як відбувається патрулювання.

Патрульний Сергій Ткаченко відповідав на запитання мешканок. Стосувались вони переважно локальних проблем, адже, на жаль, як і у багатьох інших районах міста, чимало клопоту жителям завдають особи, що вживають наркотики. Для того, щоб хоч трошки зменшити такі негативні явища, патрульним дуже необхідна взаємодія із звичайними громадянами, адже притягнути до відповідальності навіть спійману на гарячому особу не завжди можна, якщо та одразу ж позбавляється компроментуючої речовини. Просили патрульні і викликати їх навіть тоді, коли у поле зору просто потрапила непритомна людина чи, так би мовити, "під кайфом". Завдання патрульних "Служити і захищати" і таким людям теж потрібна кваліфікована допомога.

Були питання і по повноваженням патрульних щодо обшуку і огляду на вулицях, оскільки мешканці цього району мали неприємний досвід спілкування із "старою" міліцією під час дороги додому після роботи.

Обговорювали і безпеку стареньких, адже останнім часом почастішали випадки шахрайства та крадіжок.

Патрульні та члена квартального комітету домовились про співпрацю, щоб спільними зусиллями зробити життя у місті кращим і безпечнішим.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!