Динаміада: Спорт для рятувальників

26.12.16, 18:00

Професія рятувальника пов’язана із постійним психологічним та фізичним навантаженням, а також щоденним ризиком для життя та здоров’я. Тому питання підтримання належної фізичної форми для кожного рятувальника дуже актуальне. Участь у змаганнях з різних видів спорту – це можливість перевірити свою витривалість та продемонструвати відмінну фізичну підготовку. Особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів традиційно змагається із представниками силових структур Кіровоградщини в рамках «Динаміади».

Минулого тижня
на базі ТОВ «Динамо» у м. Кропивницькому відбулись змагання з гирьового спорту та перетягування канату. Ці змагання – особливо важливі для нашої команди, адже це заключний етап «Динаміади-2016», у якому визначаються переможці по загальному заліку.

У ДСНС України в області представляли 14 спортсменів-рятувальників Голованівської, Вільшанської, Олександрійської, Долинської, Устинівської, Новомиргородської, Новоархангельської Державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувального загону спеціального призначення та Управління ДСНС в області.


1-ий етап змагань – гирьовий спорт відбувався у форматі двоєборства: поштовх та ривок. Приємно відзначити, що за сумою індивідуальних очок наша команда посіла 1-ше місце, обійшовши спортсменів УСБУ та Національної поліції Кіровоградської області. В індивідуальному заліку чотири наших спортсмени-рятувальники посіли перші місця: Юхимець Олександр (Голованівська ДПРЧ), Малько Павло (Долинська ДПРЧ), Груша Володимир (Новомиргородська ДПРЧ), Березневич Максим (ДПРЗ-2 м. Кропивницький).

2-ге місце вибороли Носенко Максим (У ДСНС в області) та Кукуруза Олександр (Голованівська ДПРЧ). Другий етап змагань – перетягування канату, в якому наша команда виборола 2-ге місце, поступившись спортсменам Національної поліції. Слід зазначити, що попереду визначення переможців «Динаміади-2016» за загальним підсумком набраних очок.

УДСНС України у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!