Діти привітали воїнів

27.12.16, 16:00

Сьогодні десятки і сотні тисяч патріотів нашої держави знаходяться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у найгарячих точках України. Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутися живими. Задля підтримки бойового духу воїнів – учасників АТО творчі люди нашого міста минулого тижня подарували глядачам свою майстерність: музичні композиції, пісні, танцювальні номери, поробки та багато іншого - в обласній бібліотеці для юнацтва на благодійному концерті «Музичний оберіг-захисникам!».

На початку концерту зі словами підтримки виступила січовий отаман – Альона Шендеровська та представники церкви - священники Афанасій та Євгеній з Соборного храму Благовіщення Пресвятої Богородиці та Спасо-Преображенського Собору. Служителі церкви підтримали благодійну ініціативу організаторів та передали бійцям натільні хрестики та іконки, які за їх словами стануть їхніми оберегами. Під час концерту виступили вихованці клубу спортивного бального танцю «Діамант», прозвучала інструментальна балада у виконанні Ігоря Юрченка. Порадували вокальними талантами дует “Fellings”, Сіргій Компот Копотієнко, Андрій Енді Денисенко та команда січовиків «Лісові чортики».
Протягом усього заходу діяла благодійна виставка-розпродаж, вилучені кошти з якої будуть передані на потреби хлопців, що знаходяться в зоні АТО. Відвідувачі заходу активно розкуповували поробки та картини, які були представлені на виставці. Кожен бажаючий міг взяти участь у майстер-класі з патріотичного арт-розпису та виготовити та передати для наших бійців «янголів-охоронців» з побажаннями. Участь була безкоштовною, але за бажанням відвідувачі також могли зробити внесок до благодійної скриньки.

Скільки усього вдалось зібрати коштів ми дізнаємося після 25 грудня – по закінченню акції «Привітаймо воїнів разом». По закінченню основної частини концерту гості та учасники смакували печивом та запашним чаєм і імпровізували на улюблених музичних інструментах. До відома містян, благодійна новорічна акція «Привітаймо воїнів разом» триває до 25 грудня. Ті, хто не встиг долучитися і підтримати воїнів АТО може зробити це до кінця тижня в Кіровоградській обласні бібліотеці для юнацтва.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!