Найбільше у маркетах продають алкоголю, м'яса та цигарок

10.01.17, 10:00

За 9 місяців минулого року підприємства Кіровоградської області, які працюють у сфері роздрібної торгівлі, продали споживчих товарів на 6 967,9 млн.грн, що в порівнянних цінах на 4,8% більше, ніж у відповідному періоді 2015 року.

У загальному обсязі роздрібного товарообороту питома вага продажу продовольчих товарів становила 48,9%, непродовольчих – 51,1%.
Найбільшу частку серед продажу продовольчих товарів у торговій мережі займали напої алкогольні, м’ясопродукти, вироби тютюнові, вироби кондитерські, продукти молочні, включаючи сир, напої безалкогольні.

Найбільшу частку серед продажу серед непродовольчих товарів займали бензин моторний, товари фармацевтичні, газ стиснений та скраплений для автомобілів, дизельне пальне (газойль), автомобілі та автотовари, товари парфумерно-косметичні, матеріали будівельні та залізні вироби, побутові електротовари та освітлювальне приладдя, аудіо- та відеообладнання, включаючи телекомунікаційне устатковання, засоби для миття, чищення та догляду побутові та для автомобілів, добрива й агрохімічна продукція, товари медичні та ортопедичні, повідомляє Головне управління статистики у Кіровоградській області.


Обсяг продажу товарів вітчизняного виробництва у торговій мережі становив 71,3% усіх реалізованих товарів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!