Бонуси та розстрочка на купівлю одягу

17.01.17, 10:00

Магазин стильного сучасного дитячого одягу “Пара Solo”, що у Кропивницькому у ТЦ “Depot”, долучився до унікальних сервісів ПриватБанку “Оплата частинами” та Бонус Плюс.

“Аби підтримати місцевий малий бізнес, який балансує на межі зникнення, ПриватБанк пропонує підприємцям, які зайняті у сфері торгівлі чи послуг, стати нашим партнером та збільшити товарообіг і, відповідно, прибутки, - розповідає Олена Стоян, керівник Направлення Оплата частинами Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наші продукти “Оплата частинами” та Бонус Плюс надзвичайно привабливі як для продавця, так і для покупця. Покупець отримує можливість купувати будь-який омріяний товар, оплачуючи його вартість частинами або накопиченими бонусами, а продавець значно збільшує кількість задоволених клієнтів, товарообіг та прибутки”.

Відтепер кропивничани мають змогу купувати омріяний якісний товар і у магазині “Пара Solo” на виплат, без переплат та прихованих комісій та викликати невдовлення заздрісників новесенькими супермодними дитячими сукенками, костюмами, курточками чи стильними шапочками і шарфами.
“Ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у тому випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, - розповідає Олександр Кучма, власник магазину “Пара Solo”. - Наші клієнти можуть скористатись не лише можливістю купувати товар на виплат, але й отримати приємний та вигідний Бонус - 1% від суми покупки. Останнім часом ціни на товар, які залежать від курсу валют, значно зросли, і не кожному по карману придбати якісний товар. Така послуга сьогодні надзвичайно актуальна. Співпраця з ПриватБанком дала нам змогу не лише не втратити своїх постійних клієнтів, але й отримати нових”.

З допомогою сервісу “Оплата частинами” суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та нерви. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.

В минулому році загальна сума договорів, укладених жителями області за програмами “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” ПриватБанку склала більше 154 млн грн. Для порівняння, у 2015 році така сума складала 106 млн грн.

“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.


“Сервіси “Оплата частинами” та “Бонус плюс” користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств- партнерів, - розповідає Олена Юрова, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!