Київська компанія допомагає Добровеличківській школі-інтернату

20.01.17, 16:00

Бренд W8Less розпочав благодійний проект разом з Освіторія - Osvitoria.org, в рамках якого планується розвивати гурток Крою та шиття в Добровеличківської школі-інтернаті в Кіровоградській області.

"Як кажуть хлопці з Освіторіі, вони дають дітям не рибу, а вудку. Ми хочемо допомогти дітям з інтернату в Кіровоградській області отримати свою першу професію - швачки, кравець, дизайнера одягу ... Ми закупимо швейні машинки, тканини, нитки. Але найголовніше - ми хочемо показати їм своїм прикладом, що своїми руками вони можуть побудувати своє майбутнє і домогтися того, чого хочуть", - йдеться на facebook - сторінці компанії.

Перша поїздка в інтернат і старт проекту заплановані на кінець січня. До того часу кожний може долучитися до хорошої справи, придбавши благодійні браслети - червоні з ялинкою і білі з серцем. Всі гроші, виручені від продажу цих браслетів будуть спрямовані у бюджет цього проекту. Коштує браслет 50 гривень.

Купувати браслети, можна у шоу-румі компанії в Києві на вул. Кожем'яцькій, 16-А. Проте на сторінці компанії користувачі Facebook роблять замовлення дистанційно.

"Хто знає, можливо, ми з вами дамо старт кар'єрі великого українського дизайнера в майбутньому. І вже точно допоможемо дитині з інтернату вибрати правильний шлях у житті", - зазначають організатори.

Довідково:

W8Less це український бренд жіночого та чоловічого одягу та аксесуарів, заснований в Києві в 2014 року. Одяг створюється і виробляється в місті Києві на власному виробництві.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!