ТОП-10 найпопулярніших авто на Кіровоградщині

24.01.17, 14:00

Поки кількість населення у Кіровоградській області зменшується, кількість автомобілів на Кіровоградщині зростає. За даними регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області в минулому році найбільше люди купували автомобілі на вторинного ринку. Тобто ті, що були в використанні в одного, чи декількох власників.

В регіональному сервісному центрі МВС Кіровоградської області радять перед купівлею автівки звертатися до експертної служби МВС оскільки велика вірогідність купити автомобіль з сумнівним минулим. Що ж стосується переваг, які надавали тим чи іншим маркам кіровоградці, купуючи авто у 2016-му році, то найбільше в області купили автомобілів марки ВАЗ (554 штук), далі йдуть авто Volkswagen (491) та Toyota (401), а замикає першу п’ятірку Renault (366). Чимало на Кіровоградщині авто марки Mercedes (287), а також ЗАЗ (285) та Mitsubishi (207), а замикає першу десятку авто марки Opel (197).

Рідкісними для Кіровоградщини можна назвати авто марки Jeep (9), BYD, Dodge та FAW (кожної – по чотири), а також Acura та Ravon (по три), Daihatsu, MG та MINI (по дві). По одній машині марок Alfa Romeo, Bentley, Cadillac, Jaguar, Lincoln, Tesla та Zotye з’явилося на Кіровоградщині у 2016-му.

Нагадуємо, що оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто у сервісних центрах МВС – є гарантією надійної купівлі авто, адже у разі виявлення змін у номерах кузова чи двигуна автомобіль відправляють на штрафмайданчик та передають справу до поліції, а новоспечений власник авто залишається і без авто, і без грошей, застерігає прес-служба РСЦ МВС в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!