Проект для близнюків «ART TWINS «UNITY»

01.03.17, 16:00

Днями, за iнiцiативи Президентського Фонду Леоніда Кучми "Україна" у Києві втретє відбувся проект «Art Twins» «Unity» (єднання). Фестиваль пройшов у приміщенні музею Лесі Українки і об'єднав талановитих художників, скульпторів, вокалістів і музикантів з усієї країни.

Мета цього проекту – відкрити унікальний творчий потенціал неординарних особистостей. "Благодійний фонд Ярослава Бублика" в рамках проекту «Культурно-мистецьке відродження рідного краю» сприяв участі у заході талановитих близнюків з Кіровоградщини. Сестри-близнючки Амiна та Дiана Попруги родом з Новоукраїнки та Елеонора і Кароліна Мудрих з Кропивницького достойно представили наш край. Юні співачки Аміна та Діана виконали милозвучну українську пісню, а Елеонора і Діана вразили усіх глядачів грою на акордеоні.

"З семи років вчимо ази акордеону, а зараз нам - 17.
Це не перший наш фестиваль, але хвилювались, ніби вперше. Для нас було дуже важливо взяти участь у даному заході, адже це крок вперед до нашої мети, нашого росту», - поділилися враженнями Елеонора та Кароліна. – «Ми вдячні Ярославу Володимировичу Бублику за таку нагоду - представити свій талант на Всеукраїнському рівні».
«Благодійний фонд Ярослава Бублика» й надалі буде працювати за для розвитку юних творчих особистостей рідного краю, адже це є одним з головних напрямків регіональної програми «Змінимо рідну землю на краще!», яку вже декілька років реалізовує Фонд Ярослава Бублика.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!