​Світ дарує нам мільйон щасливих можливостей

09.03.17, 18:00

Початок весни - прекрасний привід почати нове життя, або, наприклад, зробити щось світле і добре. Тому 26 лютого 2017 року приємна і неординарна подія зібрала гостей на творчому благодійному вечорі прекрасної людини, поетеси, чудового нотаріуса, яка знає, що таке муза творчості та радість від подяки вдячних читачів - Ірини Олександрівни Новицької.

У цей недільний вечір відбулося маленьке диво, до якого ми всі були причетні, і це прекрасно, друзі зібралися для того, щоб зануритися у світ поезії автора - Ірини Новицької, а також допомогти талановитій дівчинці з вадою слуху – Ані Крупі.

Цей вечір - приклад того, що успішні, розумні, красиві люди не залишилися байдужими і вирішили взяти під свою надійну опіку того, кому ця допомога дійсно потрібна.

Протягом заходу автор та її друзі, колеги читали вірші Ірини, які зачарували зал, в кожному рядку поезії автора Ірини Новицької присутні знаходили те, що було близько їх душі, ці вірші не залишили байдужими нікого. Також відбувся музичний концерт початківців і професійних співаків, музикантів. Своєю творчістю вони донесли любов і переживання, висловили словами і музикою те, що відчуває людина, коли відбуваються певні події в її житті.

Прекрасним сюрпризом для гостей і «нотаріальним» відкриттям вечора став виступ колеги, Любові Євгеніївни Прохор, яка виконала романси на вірші Ірини Новицької. Під час концерту збирались благодійні внески для підтримки Ані Крупи, а також відбувся аукціон, на якому були представлені вироби від особливих дітей. Обсяг коштів, зібраних в ході благодійного вечора і аукціону, склав понад 24 тисяч гривень. Всі зібрані гроші спрямовані на оплату лікування Ані Крупи.

Організатори вечора висловлюють щиру подяку за участь і допомогу гостям вечора, артистам і ведучим, а також партнерам проекту, завдяки яким захід відбувся. Світ дарує нам мільйон щасливих можливостей! Залишається лише захотіти їх побачити. Давайте разом їх створювати і радіти життю!




Комментарии

Ірина Алфімова12 марта 2017 10:07
1
Чудові люди і чудовий вечір !!!! Дякую !!
Ответить
Тетяна Балик12 марта 2017 19:46
1
Вечір промайнув швидко, але залишив гарні спогади. Щиро дякую за можливість взяти у ньому участь. Думаю, що потрібні продовження!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!