​Longreads Tilda: Красиво, функціонально, безкоштовно

15.03.17, 9:00

Перша із десяти зустрічей, запланованих у місті Кропивницький у рамках Програми по захисту прав внутрішньо переміщених жінок, відбулася 14-го березня. Програма "Платформа для блогерів: Community" втілюється за підтримки Фонду Чорноморського співробітництва (Black Sea Trust for Regional Cooperation).

Перший тренінг мав тему "Longreads Tilda: Красиво, функціонально, безкоштовно" провела його Ірина Ткаченко. Знайомство з форматом лонгріду, створених на платформі Tilda Publishing, стало корисним відкриттям для учасників тренінгу. Продакшн-складова включала в себе створення авторського медіа-продукту та тестування функціоналу Тільди.

"Всі тонкощі роботи з платформою Tilda освоюються тільки на практиці. Універсальність лонгрідів як жанру і формату можна використати для просування своїх ідей, проектів, публікації журналістських матеріалів. Учасники тренінгу побачили, наскільки виразна і доступна водночас візуальна мова Тільди. Все, що потрібно для старту - хороша ідея та бажання опанувати новий інструмент. А наполегливості та натхненню учасників цієї зустрічі можна тільки порадіти", - розповідає Ірина Ткаченко.

"Працювати з лонгрідами - одне задоволення", - діляться враженнями учасники тренінгу. Так, потрібні терпіння, наполегливість та ідеї. Ці інгрідієнти успіху спрацювали і цього разу. Вже маємо перший тестовий лонгрід про репродуктивне здоров'я.

Програма 10-ти тренінгів в рамках проекту Платформа для блогерів: Community, які зараз відбуваються у містах-партнерах, відкриває додаткові освітні можливості для проактивних жінок, що прагнуть впливати на суспільні процеси через слово та блоги!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!