​Як перетворити власне хобі на бізнес?

26.03.17, 0:00

Про це розповідала сьогодні у Прес-клубі тренерка, менторка, спів-засновниця студії "Мир Креативу" у місті Кропивницький - Варвара Діордієва. Тренінг зібрав всіх, хто бажає перетворити своє хобі в бізнес, не тільки із міста Кропивницький, але й з районів області. Зокрема, приїхала більш ніж за 100 кілометрів із Благовіщенського району менті Варвари - Оксана Дідченко.

Програма тренінгу включає в себе основні питання, які засновані на особистому досвіді, відвідуванні багатьох тренінгів і програм навчання, а також збір за все того, що потрібно знати, коли плануєш починати працювати на себе.

На думку Варвари, є багато проблемних питань щодо організації бізнесу, організації власного часу, ціноутворення і документообігу. Все те, що неможливо зрозуміти, поки не почнеш робити. Тому навчання розроблено якраз для того, щоб зібрати всі свої думки і ідеї в одне ціле і почати діяти.

У Програмі тренінгу такі блоки, як «Робота на себе. Що це таке. З чого починати»,«Відкриття ФОП: за і проти»,«Просування в соціальних мережах»,«Бізнес з людським обличчям. Брендування»,«Інтернет магазин на платформі Etsy (основи)»,«Корисні ресурси для роботи в Інтернеті»та інше.

Тренінг проходить за ініціативи громадської організації «Турбота» в рамках Правозахисної програми для внутрішньо переміщених осіб «Перспективи на ринку праці», яку впроваджує «Фонд прав людини» в партнерстві з Естонським жіночим ресурсним центром (ENUT) - за підтримки Посольства Естонії в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!