​Необхідні ліки отримала обласна дитяча лікарня

22.04.17, 10:00

Гематологічне відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні отримали від благодійного Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!” вкрай необхідні лікарські препарати для лікування онкохворих діток.

20 квітня заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Раїса Килимниченко вручила головному лікарю лікувального закладу “Кіровоградська обласна дитяча лікарня” Василю Хорощаку сертифікат на суму у 42 500 грн та заздалегідь придбані лікарські препарати, у яких щоденно виникає необхідність при лікуванні онкохворих діток.

“Сьогодні протоколи лікування онкохворих діток передбачають надзвичайно агресивну хімічну терапію, аби побороти ракову клітину, - розповідає Наталія Бойченко, т. в. о. завідуючої гематологічним відділенням ЛЗ “Кіровоградська обласна дитяча лікарня”. - На жаль, така агресивна терапія впливає не лише на пухлину, але й на здорові клітини, тому мусить супроводжуватися щоденною відновлювальною терапією, яка нерідко триває місяцями. Хімічною терапією нас забезпечує держава, а от відновлювальна повністю лягає на плечі та кишені батьків. Повірте, сьогодні це значні суми. Тому така допомога - придбання розчинів для супроводжувальної терапії - надзвичайно необхідна та вчасна. Наразі, маємо надію, що наша співпраця триватиме і надалі”.

В зв’язку з відкриттям у Кропивницькому приватної онкологічної клініки “Український Центр Томотерапії” до Кіровоградської обласної дитячої лікарні приїжджають на лікування дітки з усієї України. Кількість пацієнтів, які потребують невідкладної допомоги, зростає чи не щоденно, відповідно, зростають і потреби у лікарських препаратах.


“Усі препарати були придбані за ініціативи Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2011 року, за цей час нашими клієнтами зібрано більше 58,7 млн грн. У проектах Фонду вже взяли участь більше 700 тисяч жителів України, а основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дитячим будинкам і створення необхідних умов для ефективного лікування в Україні дітей з онкологічними захворюваннями. Допомагає фонд і бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті”.

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, вПриват24 і в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайтіblago.pb.ua. Національний конкурс «Благодійна Україна – 2016» відзначив роботу Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”, який увійшов у трійку найкращих благодійних фондів України. Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!