Стажери навчаються працювати в офісі

22.04.17, 14:00

Днями у регіональному сервісному центрі МВС Кіровоградської області відбувся старт практичних і теоретичних занять з кращими кандидатами на посаду співробітників фронт-офісів сервісних центрів МВС – це посада, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням.

Програма стажування має на меті допомогти відібрати, навчити та в майбутньому працевлаштувати найкращих стажерів – талановитих чоловіків і жінок, які мають активну життєву позицію, прагнуть стати частиною реформи та надавати якісні послуги громадянам. Стажування складається з двох етапів: теоретичної та практичної частини, що дадуть учасникам знання, необхідні для роботи у фронт-офісах сервісних центрів МВС. Після теорії стажери здобуватимуть практичний досвід безпосередньо у територіальних сервісних центрах МВС Кіровоградської області (містах Кропивницький, Олександрія, Бобринець, Мала Виска, Благовіщенське). Кожен з учасників має можливість спробувати себе на всіх етапах діяльності, починаючи від стійки рецепції, де здійснюється консультація та початкова робота з клієнтами, і, завершуючи екзаменаційно-реєстраційними операціями.

Стажування проводиться на посади співробітників фронт-офісів сервісних центрів МВС з 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платнею від 6 тисяч грн. Посадові обов’язки такого фахівця передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше. Після закінчення стажування найкращі стажери отримають сертифікати і будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад в ТСЦ МВС.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!