Містяни вшанували подвиг воїнів Другої світової війни

09.05.17, 20:46

72 роки тому завершилася найкровопролитніша для українського народу війна. Звільнення від нацистських загарбників коштувало життів кращих дітей нашої Батьківщини, які загинули заради мирного та вільного життя нащадків. 9 травня назавжди залишиться днем вшанування та пам’яті.

Цього дня у Кропивницькому за участі тисяч небайдужих містян відбулася урочиста хода від площі Героїв Майдану до меморіального комплексу „Фортечні вали”. До вшанування пам’яті загиблих долучились й рятувальники. Разом з керівництвом області та міста, участь у ході взяв керівний склад Управління ДСНС, працівники пожежно-рятувальної служби області та представники силових структур. Для рятувальників подвиг кожного солдата Другої світової війни є взірцем мужності та відданості Батьківщині та взірцем для наслідування. На меморіальному комплексі відбулося покладання квітів до пам'ятників „Вічний вогонь”, „Багнет” та „Жертвам фашизму”. Вшанували жителі міста і пам'ять Героїв АТО.
Хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих захисників України в усі часи. Цього дня звучали слова подяки та побажання довгих років життя ветеранам війни. Їх поради та досвід надзвичайно важливі для нинішніх військовослужбовців, які захищають цілісність держави на сході країни. Саме життєвий приклад ветеранів вселяє кожному з нас надію на мир та перемогу. Велика шана їм та подяка!

У ДСНС України у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!