Прес-клуб реформ: Понад 90 подій за вісім місяців

10.05.17, 12:00

Щоденна робота громадської організації іноді не видима неозброєним оком. Це справедливо по відношенню до "Прес-клубу реформ", який не тільки сам ініціює різні проекти, але й слугує майданчиком для подій, організованих іншими громадськими організаціями.

Новий сайт "Прес-клубу реформ", створений завдяки участі у проекті для лідерок громадянського сектору України, що його запровадили колеги із WAKE (Women's Alliance for Knowledge Exchange, США) дав можливість візуалізувати роботу Прес-клубу. З вересня по квітень, за час існування нового сайту, ми провели, або організували 90 різноманітних подій – від майстер-класів і тренінгів до семінарів і конференцій. Подивитися, що це були за заходи, можна у розділі Анонси подій. Про те, що вже відбулося, і як все пройшло, читайте у розділі "Що новенького?" - тут, у форматі блогу, публікуються як репортажі про події, так і аналітичні матеріали, враження учасників різних програм, думки експертів.

WAKE: Жіночий Альянс за Поширення Знань
WAKE: Жіночий Альянс за Поширення Знань
Також "Прес-клубу реформ" вдалося концентрувати інформацію про основні напрямки роботи організації. Про них можна прочитати у розділі "Наші програми". Наразі це:

- проведення різноманітних медіа-заходів - прес-конференцій, презентацій, публічних дискусій, круглих столів, семінарів і тренінгів для журналісті
- програми на підтримку реформи децентралізації
- навчання для лідерів громадських організацій та майбутніх активістів
- інформаційний марафон під час виборів
- репродуктивне здоров'я та планування сім'ї
- POLiS: Взаємодія громади і нової патрульної поліції

Окремий розділ на сайті "Прес-клубу реформ" присвячено партнерам і друзям, співпраця з якими триває вже багато років. Розділ називається "З ким ми дружимо і працюємо", і тут зібрано не тільки інформацію про співпрацю, але й посилання на сторінки організацій, що може стати у нагоді тим, хто шукає хороших і надійних партнерів.

Досвід роботи із шаблонами програми LightCMS, отриманий експертами «Прес-клубу реформ», допоміг написати і виграти проект від Посольства США під назвою «Регіональні Голоси за Децентралізацію». І тепер вже для жінок-журналісток трьох центральних регіонів України тренери Прес-клубу проводять воркшопи та діляться інструментами сучасного сторітелінгу, візуалізації оповіді та використання он-лайн тестів і інших інтерактивних технік у повсякденній роботі журналістів. На сайті створено окремий розділ "Тести", де кожен бажаючий може як випробувати свої знання про реформу децентралізації, так і завантажити собі тести для вільного поширення і використання.

Партнером проекту є Український Жіночий Фонд, а весь проект став можливим завдяки щедрій участі компанії NetSuite, котра надала організаціям-учасникам не тільки навчання, але й грант у вигляді вільного використання платформи LightCMS



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!