​ПриватБанк підтримав ініціативу Кропивницького щодо сучасних енергоощадних технологій

13.05.17, 12:00

Днями ПриватБанк презентував унікальні програми кредитування кропивничан та жителів області на придбання енергозберігаючого обладнання під час відкриття ІІ Всеукраїнської спеціалізованої виставки-форуму «Енергоефективність. Енергозбереження», в рамках муніципального інвестиційного форуму „TIME to INVEST”.

Про енергетичну незалежність України, енергоефективні та енергозберігаючі заходи говорили під час галузевої сесії «Енергоефективність. Енергозбереження» муніципального інвестиційного форуму підприємці, науковці, представники влади та банківських установ. Більше 30 підприємців малого та середнього бізнесу презентували на спеціалізованій виставці енергозберігаючу продукцію та технології.

Представників кропивницьких ОСББ неабияк зацікавила програма кредитування ПриватБанку по державній програмі “Теплі кредити”. Економія коштів, компенсація від держави та можливість оформлення кредитів без заставного майна і під найвигідніші відсотки зібрали біля виставкового стенду ПриватБанку керівників ОСББ та усіх зацікавлених у можливості заощадити на комунальних платежах. Унікальність “теплих кредитів” ПриватБанку - у безпаперовій технології, швидкості та зручності. Та найголовніше - лише тут можна оформити кредит на придбання енергоощадних товарів: радіаторів, облікових лічильників, котлів, вікон та дверей, а також обладнання та матеріалів для проведення робіт з утеплення зовнішніх стін, горищ, підвалів під найнижчий відсоток. Крім того, у разі отримання державної та міської/районної компенсацій кредит стає найбільш вигідним.

Вкотре нагадуємо, що ПриватБанк став третім державним банком, який бере участь у програмі отримання безповоротної фінансової допомоги на заходи з енергоефективності. Програма передбачає державну компенсацію для ОСББ, які придбали енергозберігаюче обладнання до 70%, в залежності від кількості субсидіантів.

ПриватБанк пропонує найнижчий відсоток за кредитами для юридичних осіб - до 18% без додаткових умов і прихованих комісій та кредитні канікули з погашення тіла кредиту в перші 3 місяці. Термін кредитування складає від 12 до 36 місяців і надається на суму до півмільйона гривень. Оформити кредит в ПриватБанку надзвичайно просто, швидко та зручно. Керівникам ОСББ необхідно звернутися в будь-яке відділення ПриватБанку, де їм нададуть усі необхідні консультації, допоможуть оформити кредит і навіть обрати підрядника для реалізації енергоефективних заходів в унікальному додатку “ПриватМаркет”. Наразі клієнти можуть скористатись послугами і сторонніх підприємців, коли вони впевнені в їх репутації та у наявності необхідних сертифікатів.

Процедура оформлення кредиту для юридичних осіб (ОСББ) займає не більше двох днів, після чого банк подає документи позичальника на участь у програмі як від держави, так і від державної адміністрації (міської, районної чи обласної). Компенсації виплачуються щомісяця рівними частинами на рахунок у ПриватБанку.

Енергетична незалежність – шлях до економічного становлення держави України, впевнені у ПриватБанку. Тому програми кредитування, запропоновані банком, є першим кроком до відродження економіки як регіону, так і держави вцілому.

Міський голова та секретар міської ради Кропивницького побажали всім учасникам виставки успішної роботи та вручили учасникам форуму подяки від міської влади за розвиток і впровадження сучасних енергоощадних технологій.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!