​Європейський вибір молоді у Новоєгорівці: Турбота про здоров’я та планування сім’ї

18.05.17, 10:00

У рамках Восьмого щорічного європейського фестивалю, який пройшов для учнів шести шкіл Новоукраїнського району у містечку Новоєгорівка, відбулася акція з нагоди Всеукраїнського Тижня Планування Сім'ї.

Завдяки чудовим матеріалам, що їх отримали для проведення акції активісти громадської організації «Турбота», вдалося зацікавити дітей та підлітків – учасників і учасниць фестивалю, - темою здорових стосунків, планування сім’ї, турботливого ставлення до свого здоров’я. Діти із задоволенням розбирали буклети «Кохання – це…», а також тести для закоханих, читали, ділилися емоціями і враженнями.
Понад сімдесят діток із Малопомічної, Комишуватого, Новоєгорівки, Кропивницького та Рівного, пересуваючись від однієї локації фестивалю до іншої, отримували у вигляді сувенірів цікаві і корисні роздатки. Вчителі ж цих шкіл отримали приготовлені спеціально для них папки із методичними матеріалами, які можуть використовувати педагоги, вихователі та батьки учнів.
Посібники для тренерів, методичні збірки із вправами, що присвячені статевому вихованню, репродуктивному здоров’ю рідко потрапляють у такі віддалені села, але, коли вже потрапляють, то дозволяють педагогам, котрі люблять діток і дбають про їх благополуччя, повною мірою використати отриману інформацію.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!