На гостини до Європи: Новоєгорівка фестивалила!

23.05.17, 16:00

Традиційний, цього року вже Восьмий районний фестиваль "На гостини до Європи" пройшов у Новоєгорівська ЗШ І-ІІ ступенів Новоукраїнської районної ради На фестивалі були присутні школярі із Помічнянської, Малопомічнянської, Кропивницької,. Рівнянської, Комишуватської та Новоєгорівської шкіл.

Під час фестивалю діти представляли країни, розповідаючи про цікаві факти з історії та географії. Вони , як справжні артисти, співали, танцювали, жартували та пригощали традиційними стравами! Після презентації працювали павільйони "Мейкери", "Музичний", "Пазлленд", "Ігровий","Відеозал" "Літературний". Флешмоб "Ми-Укранці" та малюнок на асфальті "Сонечко сміється!" під звуки музики проходили на подвірї школи. По закінченню свята всі отримали сертифікати.

VIII районний фестиваль європейських країн "На гостини до Європи", який проходив у Новоєгорівська ЗШ І-ІІ ступенів Новоукраїнської районної ради відвідала делегація Комишуватської школи. Діти представили Великобританію та порадували всіх присутніх знаннями англійської мови. З ними прибули Королева Єлизавета, Шерлок Холмс,Доктор Ватсон. Звучали пісні під гітару!

VIII районний фестиваль європейських країн "На гостини до Європи"гостинно приймала Новоєгорівська ЗШ І-ІІ ступенів Новоукраїнської районної ради Найменші наші учасники, учні Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Новоукраїнської районної ради, порадували не лише українськими піснями і танцями. але і чудовими панно!

Учні Малопомічнянської зш І-ІІІ ст представили Білорусію з автентичною піснею, чудовим танцем та гумором. Та ще й пригостили гостей свята смачними дерунами зі сметаною!
Після концерту були пригоди і квести територією школи - всі команди взяли участь у складанні пазлів, "рибальстві" у літературній вітальні, співали, займалися спортом. Було дуже весело, затишно і цікаво!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!