Толерантності у відносинах і миру у громаді навчатимуть у Новоукраїнці

25.05.17, 12:00

Методистка із Новоукраїнки Світлана Хівренко виграла чотири тисячі гривень на проведення у місті тренінгів для психологів, соціальних педагогів та громадських активістів. Проект пані Світлани під назвою «Толерантність у взаємовідносинах – шлях до миру в громаді» переміг у конкурсі, що його оголосили Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед», громадська організація «Взаємодія» та благодійна організація «Мережа 100% життя. Запоріжжя». До цього методистка стала випускницею однієї зі Щкіл Толерантності, які проходили у Запоріжжі.

Загалом, на розгляд конкурсної комісії було подано понад десять робіт у категорії «Просвітницькі заходи», яка розрахована на фахівців та фахівчинь сфери психології та соціальної роботи. У цій категорії учасникам та учасницям конкурсу пропонувалося подати проектну пропозицію на проведення заходу або серії заходів, що стосувалися тем вищезазначених тренінгів, які загалом, в короткостроковій перспективі, допоможуть домогтися позитивних змін у подоланні дискримінації у конкретному регіоні серед певної цільової групи.

Пані Світлана Хівренко, яка запропонувала до реалізації проект «Толерантність у взаємовідносинах – шлях до миру в громаді», є не тільки методисткою методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради, але й тренеркою ГО “Ла Страда-Україна».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!