Світловодські юніори відсвяткували День міста

18.06.17, 12:00

Дитячий сміх, неймовірний настрій, азарт та неповторний драйв - таким запам’ятають юні світловодчани цьогорічний День міста. Співробітники світловодського відділення ПриватБанку, долучившись до міських святкових заходів, провели веселе, креативне та незабутнє юніорське свято.

Яскраві фіолетові кульки ЮніорБанку та дитячий сміх привертали увагу усіх світловодчан. Гарно вбрані, зі святковим настроєм вони поспішали долучитись до незвичного дійства. Свято юніорів розпочалося з уроку фінансової грамоти, хоча уроком яскраве та веселе дійство, складно і назвати. Усі весело, дружно та швидко відповідали на запитання, голосно дискутували на банківські теми та ділились знаннями щодо платіжних систем, карткової безпеки та недопустимості розголошення особистих даних. Конкурс із надування юніорських кульок розсмішив навіть найсерйозніших учасників. З непідробним азартом дві команди, на які попередньо поділились юніори, взяли участь у квесті.

“Таке свято у нас проводиться вперше, за що велика вдячність організаторам, - ділиться враженнями світловодчанка Світлана Бондаренко, - Було цікаво не лише нашим діткам, але й дорослим. Ми вболівали за обидві команди, адже вони - учасники одного творчого колективу “Едванс”, як же їх розділити): Вони такі кумедні своєю серйозністю, аж хотілося допомогти. Та вони й самі молодці! Справились із усіма завданнями на відмінно, тому і перемогла дружба”.

Веселі ігри плавно перейшли до фото на згадку. Усім хотілося зупинити ці щасливі хвилини та залишити у надійній цифровій пам’яті емоції, сміх та гарний настрій.

“Ми вдячні колективу “Едванс” за участь у святі, - розповідає Наталія Орищенко, керівник відділення №40 Кіровоградської філії ПриватБанку. - І ми і діти отримали задоволення, гарний настрій. А ще, ми поєднали приємне з корисним - і повеселилися, і трішки навчилися азам фінансової грамоти. Подивіться в очі дітками - вони щасливі, усміхнені та задоволені. Ось, що основне у нашій роботі - задоволені та щасливі клієнти!”

Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала ще у 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні і Латвії, об'єднуючи більш 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк був визнаний однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки “Освіта та кар'єра”, яку щорічно проводять Міністерство освіти і Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!