Рятувальники ходять пляжами - роз’яснюють правила безпеки на воді

07.07.17, 12:00

Днями фахівці Служби порятунку Вільшанського, Гайворонського та Олександрійського районів Кіровоградської області провели інформативні бесіди з відпочивальниками біля водойм на тему правил безпеки. Як з’ясувалось під час розмови, більшість людей теоретично знають усі правила безпечної поведінки під час відпочинку на річках, озерах та ставках.

Проте рятувальники навели статистику загибелі людей з початку купального сезону та закликали бути дуже обережними, особливо людям, які не можуть протистояти спокусі вживати спиртні напої на пляжі. Алкоголь притупляє інстинкт самозбереження та штовхає людину на необдумані вчинки. Але особливої уваги потребують діти, їх ні в якому разі не можна залишати без нагляду, і це стосується не лише малечі.
Часто підлітки, хизуючись один перед одним, пірнають у небезпечних місцях, запливають далеко, не знаючи власних можливостей, пустують у воді та з необережності можуть травмуватись та навіть загинути. Тож рятувальники під час розмови наводили ці причини нещасних випадків на воді для прикладу та для наочності роздали застережні листівки тематичного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!