​Власний бізнес у Кропивницькому започаткувала учасниця АТО

20.07.17, 18:00

В житті потрібно займатись улюбленою справою! Саме так вважає жителька Кропивницького, яка повернувшись з АТО, за допомогою центру зайнятості започаткувала власний бізнес.

Тетяна – молода і життєрадісна жінка, а ще вона патріот своєї країни, тому в шосту хвилю мобілізації у липні 2015 року вона звернулася до міського військкомату з проханням зарахувати її до лав Збройних Сил України. Вже в 2016 році Тетяна була включена до 57 окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України та вибула у зону проведення антитерористичної операції

Військова частина постійно змінювала місця дислокації, працювати було нелегко.

Звільнившись з військової служби, жінка постала перед питанням подальшого працевлаштування. За допомогою відразу звернулась до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.

Перебуваючи на обліку, Тетяна відвідала низку різнопланових заходів, у т. ч. й інформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес?», жінка вирішила спробувати себе у підприємництві.

«Туристичний бізнес – це цікаво! - із пристрастю розповідає жінка – в центрі зайнятості мені допомогли скласти та захистити бізнес-план, надали консультації та фінансову допомогу для започаткування власної справи».

На даний час жінка веде активну роботу по впровадженню свого бізнес-проекту.

Незабаром пані Тетяна планує відкриття туристичної агенції «Ресорт» для клієнтів та запрошує усіх бажаючих подорожувати Україною або відпочити за кордоном.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!