​Кропивничани вподобали оплату за інтернет через QR-код

26.07.17, 14:00

Майже 1000 кропивничан скористались QR-кодом, оплачуючи послуги найбільшого інтернет-провайдера в регіоні компанії “Шторм”.

“Ми стали першими клієнтами ПриватБанку в області, які не довго вагаючись запровадили послугу миттєвої оплати, чітко розуміючи, що таким чином розширюємо можливості кожного нашого клієнта та надаємо альтернативу у виборі оплати, - розповідає Денис Ященко, комерційний директор компанії “Шторм”. - Оплачувати за інтернет наші клієнти можуть через QR-код ще з лютого нинішнього року. І ця послуга повністю виправдовує себе:зручністю, легкістю користування, унеможливненням помилок при сплаті. Якщо відверто, то послуга дійсно крута, в ногу з часом”.

Для здійснення будь-якої оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24. На головній панелі натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з квитанції чи в Інтернеті.

“Це просто вау-послуга! - ділиться враженнями кіровоградка Валентина. - Забула вчасно оплатити за інтернет, який відключили опівночі, хоч караул кричи. І тут, о Еврика, на екрані комп’ютера з’являється пропозиція про оплату безпосередньо тут і зараз. Звичайно погодилась, бо ж маю картку ПриватБанку. Та думка про те, що не пам’ятаю номер свого особистого рахунку на хвильку затьмарила радість. І лише QR-код врятував мене від розпачу втрати доступу до Всесвітньої павутини. Це таки диво! 2 секунди зчитування і довгоочіваний інет розпочав працювати. Ніби і дріб’язок, а який крутий! Таки правду пишуть, що із приємних миттєвостей складається ціле життя”.

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.

“Здійнення будь-яких оплат через QR-код має безліч переваг, - говорить Артем Чайка,керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - По-перше, дійсно миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів”.

Технологія миттєвої оплати - через QR-код, впевнено знаходить прихильників на Кіровоградщині. Сьогодні жителі області мають змогу оплачувати за послуги обленерго, ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, інтернет-провайдерів “Шторм” та “Імперіал”. Не відстають від прогресу і жителі області - власники квартир смт Смоліно теж можуть оплачувати квартплату миттєво і в безконтакному режимі.

ПриватБанк нагадує, що насолодитися можливістю оплатити за послуги інтернет-провайдерів через найсучаснішу технологію зчитування QR-коду мають змогу жителі міст Житомир, Чернівці, Херсон та Кривий Ріг.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!