Kropyvnytskyi Smart City Day відбувся втретє

15.08.17, 12:00

У Кропивницькому активно розвивається освітній урбаністичний майданчик Kropyvnytskyi smart city day/ День розумного міста у Кропивницькому, ініційований платформою Мости до міста. Кропивницький.

Маленькі ідеї переростають у нові традиції: KROPYVNYTSKYI SMART CITY DAY у Кропивницькому втретє! І ми не зупиняємося:) KROPYVNYTSKYI SMART CITY DAY є заключним компонентом мережевого візиту "Мости до міста:Кропивницький-Ужгород", що відбувався за підтримки Програми національних обмінів за фінансової підтримки Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Тематика третього тематичного урбаністичного форуму: - медіаобраз та візуальний стиль міста Кропивницький; - бренд Кропивницького: які стратегії потрібні для його створення; - яким є медійне обличчя міста і чи привабливе воно для туристів.
В програмі Форуму Ірина Ткаченко познайомила учасників з брендбуками інших міст України та презентувала розроблені елементи візуального коду Кропивницького, над яким працює Артем Луценко.

Друга частина Форуму продовжилася у форматі 'open space', який дозволив усім бажаючим поділитися своїми бачення порушеної теми.

Фото - Дар'я Барвінок



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!