Колишній військовий вирощує елітних кролів

20.08.17, 12:00

Сьогодні ринок праці переживає спад виробництва, зменшення кількості робочих місць, низький рівень заробітної плати. Тому важливим питанням у працевлаштуванні населення є пошук альтернативних шляхів зайнятості, одним із яких є підприємницька діяльність. Фахівці Гайворонського районного центру зайнятості постійно працюють у напрямку інформування безробітних стосовно можливості відкриття підприємницької діяльності, навчають основам ведення власної справи, знайомлять з перспективними шляхами для організації бізнесу в місті та районі. З цією метою проводяться семінари «Як розпочати власний бізнес?», «Від бізнес-ідеї – до власної справи», організовується навчання на курсах «Підприємець-початківець».

Так, колишній військовослужбовець-учасник АТО Руслан Володимирович, після демобілізації звернувся до районного центру зайнятості у пошуку роботи. У результаті нетривалого перебування на обліку зрозумів, що в житті треба щось змінювати самостійно, а не чекати на диво. Ідея стати підприємцем з`явилася в чоловіка під час семінару з основ підприємницької діяльності. Чоловік вирішив займатись вирощуванням кролів, оскільки займався цим раніше, але для власних потреб. М’ясо кролика корисне і смачне, тому викликає особливий інтерес як у пересічних споживачів, так і в області ресторації. Проте багатьох підприємливих людей насторожує кролівництво як бізнес, оскільки кролики мають властивість часто хворіти.

«В будь-якому бізнесі є ризики, - говорить Руслан Володимирович,- важливо знайти шляхи, які допоможуть уникнути багатьох невдач». Колишній військовий з оптимізмом дивиться в майбутнє, сподівається, що набутий досвід, помножений на рішучість та працелюбство, дозволить побудувати бізнес з невисоким рівнем витрат, низькою конкуренцією і великим попитом.

Л.Делінгевич, заступник директора - начальник відділу надання соціальних послуг Гайворонського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!