Урочиста хода з нагоди Дня Державного Прапора України

25.08.17, 16:00

У минулу середу, 23 серпня у м.Кропивницькому відбулась урочистахода з нагоди Дня Державного Прапора України. У святкових заходах узяли участь очільники області та міста, представники громадськості, учасники АТО та свідомі громадяни. Обласне Управління ДСНС України у Кіровоградській області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та особовий склад Служби порятунку.

Визначний для кожного українця святковий день було відкрито на центральній площі міста – Героїв Майдану. Далі живі квіти були покладені до меморіальної дошки Герою України Віктору Чміленку, який віддав життя за ті цінності, які уособлює жовто-блакитний стяг для українців.
Потому урочиста хода перемістилась до місця вшанування пам’яті борця за незалежність України В’ячеслава Чорновола, а завершився святковий захід біля пам’ятника Тарасові Шевченку, де вперше у 1991 році в обласному центрі замайорів жовто-блакитний стяг як символ Незалежності. Прапор завжди був, є і буде символом національної єдності та згуртованості, що життєво необхідно саме на даному етапі. Біля монумента Кобзареві звучали урочисті промови та лунали патріотичні пісні.

Прес-служба У ДСНС в області




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!