Позашляховик за мільйон купила в кредит співробітниця ГПУ

26.08.17, 12:00

Старший слідчий з особливо важливих справ Генеральної прокуратури Оксана Анікеєнко взяла кредит на купівлю нового авто Toyota Land Cruiser 150 за акційною ціною. Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з оновленою декларацією, 19 серпня Анікеєнко придбала Toyota LС-150 за 959 тисяч 637 гривень у ТОВ «Гранд мотор», з яких 781 тисяча 497 гривень були кредитом.

Однак, така вартість не відповідає дійсності: схожа орієнтовна вартість автомобіля у цій компанії була акційною в період з 18 по 23 липня 2017 року і становила 974 тис. 250 грн. Оскільки слідча ГПУ купила авто вже після закінчення акції, то орієнтовна вартість автівки на момент купівлі була вищою і становила 1 млн 114 тис. 109 грн (ціни станом на 14 серпня 2017 року).

Для купівлі нового транспортного засобу працівниця ГПУ продала своє старе авто Volkswagen Golf 2011 року випуску за 270 тис. грн. У декларації вказаний дохід від відчуження рухомого майна саме на цю суму.

Минулого року вона отримала загальний дохід на суму 385 тис. 826 грн. Згідно з декларацією, на банківському рахунку у слідчої – 1148 грн та декілька кредитів.

Підготовлено ГО “Інтерньюз-Україна” в рамках проекту “Декларації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!