​Рішення навчатися для безробітного зі Знам’янки стало доленосним

17.09.17, 18:00

Однією з найбільш дієвих форм допомоги тим, хто втратив роботу або вперше шукає її, є професійне навчання за професіями, актуальними на ринку праці. Так, пан Олександр, залишившись без роботи, звернувся до Знам’янського міськрайонного центру зайнятості за допомогою в пошуку роботи та дійшов висновку, що необхідно оволодіти новою професією, що дасть можливість повернутися до трудової діяльності.

Перебуваючи на обліку, Олександр отримав чимало корисної інформації про послуги, які надає служба зайнятості клієнтам. На сьогодні, як зрозумів чоловік, актуальною на ринку праці є потреба в наданні послуг з монтажу та ремонту освітлювальних мереж. Певний досвід Олександр вже мав, адже вдома електричне освітлення робив сам. Але для професійної роботи цього замало, тому було прийняте рішення оволодіти потрібною професією.

«Я зрозумів, що в мене є можливість перетворити захоплення у справу свого життя – стати електромонтажником з освітлення та освітлювальних мереж», – ділиться своїми думками пан Олександр.

Фахівці обговорювали з чоловіком можливості проходження професійного навчання в навчальних закладах регіону, а також за межами області. Олександр обрав Одеський центр професійно–технічної освіти державної служби зайнятості. Це рішення стало доленосним, адже Олександр не тільки здобув нову професію, а й змінив місце проживання. Під час навчання чоловік проявив себе як здібний учень, комунікабельна та відповідальна людина, саме тому викладачі побачили у ньому майбутнього колегу.

Олександр залишився працювати в Одеському центрі професійно-технічноїосвіти. Недарма кажуть, навчання – це вірний шлях знайти роботу та впевненість у завтрашньому дні.

текст:
О.Баланенко, начальник відділу активної підтримки безробітних Знам’янського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!