​Базовий чек-ліст осіннього весілля: підготовка з OLX

22.09.17, 12:00

Осінь — чудова весільна пора. OLX розповідає, як підготувати все необхідне для торжества та не спустошити при цьому бюджет щойно створеної сім'ї.

Немає такої пари, яка не хотіла б для свого весілля всього найкращого. Проте за розумного підходу до справи можна легко організувати весілля мрії за дуже помірну суму. Наприклад, близько 20 000 грн за вбрання нареченої та нареченого, а також базові елементи церемонії. Не вірите? Рахуємо.

Образ нареченої

Хороші весільні сукні на OLX можна зустріти за ціною від 2 000 — 2 500 грн. Стиль, крій та оздоблення відрізняються від пропозиції до пропозиції. Зрозуміло, є й дорожчі варіанти. Наприклад, рекордна ціна за весільну сукню на OLX — 225 000 грн.

Ніжна та невагома фата доповнить образ нареченої. Часто вона продається в комплекті із сукнею, але є й окремі варіанти. Старт вартості цього символічного аксесуару в хорошому стані — від 700 грн.

Осінні дні бувають прохолодними, і нареченій варто врахувати це заздалегідь. Болеро, шаль, накидка з мережива або хутра збереже тепло і додасть образу елегантної витонченості. Вартість такого предмету гардеробу — від 500 грн.

Туфлі продаються за ціною від 600 грн.

І фінальний штрих — букет нареченої — на OLX замовити квіти можна в середньому за 700 грн.

Разом на підготовку нареченої до торжества потрібно від 4 500 грн.

Вбрання нареченого

З нареченим все набагато простіше. Елегантний костюм-двійку можна знайти за ціною від 900 грн, а черевики вартуватимуть від 450 грн. Гідна молодого сорочка на OLX коштуватиме від 350 грн, а декоративний елемент вбрання – бутоньєрка – в середньому 37 грн. Метелик для нареченого – додаємо до суми витрат ще 120 грн. Виходить, що підготувати чоловіка до найважливішого кроку в його житті можна менш ніж за 1 900 грн.

Церемонія

Є на OLX і все необхідне для оздоблення самого весільного торжества. Наприклад, середня ціна святкової флористики — 2 600 грн. Весільна арка, під якою молодята приносять один одному весільні обітниці, буде коштувати близько 2 000 грн. І, звичайно ж, потрібно пам'ятати про обручки: їх можна знайти на майданчику за середньою ціною у 8 000 грн.

Замовити весільне авто на OLX можна в середньому за 200 грн на годину, а от на святкове оздоблення транспортного засобу потрібно буде витратити ще близько 775 грн. Келихи для нареченого й нареченої – традиційний елемент сучасної церемонії – можна знайти за середньою ціною в 500 грн, а дуже смачний весільний торт – всього від 750 грн.

Таким чином, весільний декор і традиційні елементи свята загалом коштуватимуть молодятам від 15 000 грн.

Довідка

OLX — сервіс оголошень № 1 в Україні. Українська база майданчика налічує близько 12 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж 3-ма млн нових пропозицій. Кожної секунди на сервісі публікується 2 нових оголошення. За даними компанії Gemius, ресурс входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців (fusion-панель, червень 2017 р.). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс мінімум один раз на місяць.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!