Найбільший виробник халви в Україні потребує фахівців

25.09.17, 18:00

Знам'янський міськрайонний центр зайнятості на замовлення ТОВ «Три Стар» провів міні - ярмарок вакансій. Під час заходу директорка з персоналу Вікторія Сиротенко зазначила, що ТОВ «Три Стар» - найбільший виробник халви, козинак і драже в Україні. У зв’язку зі збільшенням об’ємів виробництва ТОВ «Три Стар» потребує укладальників-пакувальників, халвомісильників, водіїв автотранспортних засобів, трактористів, вантажників та ін.

В.Сиротенко ознайомила шукачів роботи зі специфікою діяльності та перспективами розвитку підприємства, з умовами праці й рівнем її оплати, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники. Відвідувачі міні-ярмарку мали можливість отримати детальну інформацію по кожній запропонованій вакансії, уточнити конкретні вимоги до претендентів та інше.

На завершення заходу, В.Сиротенко провела індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 4 особи було запрошено на підприємство для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці, двом - запропоновано записати відео-резюме для подальшого проведення он-лайн співбесіди з роботодавцем для вирішення питання подальшого працевлаштування.

Л. Кушинова, провідний фахівець відділувзаємодії з роботодавцями Знам’янськогоміськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!